
همزمان با ایام ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) مدرسه علمیه الغدیر خواهران اقدام به برگزاری نشستی با عنوان «سبک زندگی فاطمی» نمود.
در این نشست که در روز یکشنبه 16/1/ 93برگزار گردید؛ خانم نیلچی زاده کارشناسی ارشد فلسفه و حکمت اسلامی و مشاور سازمان ملی جوانان در امور دختران، زنان وخانواده؛ به بیان مهمترین صفات حضرت فاطمه (سلام الله علیها) به عنوان الگوی یک زن مسلمان پرداخت.
وی در ابتدای سخنان خود گفت: « اگر تمامی انبیاء الهی در یک سرزمین دور هم یکجا جمع شوند به طور قطع و یقین هر چقد هم که زمان بگذرد، هیچ اختلافی بین آنها پیش نمی آید زیرا آنها بر اساس باور به اصل توحید زندگی میکنند و عامل مهم دیگر همان تواضع بین آنها است. این تواضع مانع بسیاری از اختلافات و طغیان ها است.»
وی افزود:«انسان نیز یک مملکت وجودی دارد و در این سرزمین دو پادشاه حکمرانی می کنند که این دو همان عقل و دل او هستند. برای اینکه اختلافی میان این دو حکمران پیش نیاید؛ راه این است که عقل و دل با هم یکی و متحد شدده و محکم با یکدیگر آشتی کنند. آن زمان است که می توانند گره گشا باشند.»
خانم نیلچی زاده در ادامه با اشاره به نام مبارک «صدیقه طاهره» که از القاب حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) می باشد، در ادامه گفت:« یکی از ویژگی های اصلی یک مومن صداقت او است. فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نمونه اعلای صداقت است بنابراین هر چقدر که میخواهید یک زن نمونه باشید باید تلاش کنید تا فاطمی تر باشید و خود را و اخلاق خودتان را به او نزدیکتر و شبیه تر کنید.»
وی گفت:« در روایات اسلامی ما این گونه آمده است که زن مظهر جمال خداوند است و مرد آیینه جلال او و همچنین ذکر شده است که خداوند نسبت به جنس زن مهربان تر و رئوف تر از جنس مرد است و این نیست مگر به خاطر این مساله که او امانتدار آن چیزی است که خداوند در او اراده می کند و آن همان مادر بودن است.»
خانم نیلچی زاده کارشناسی ارشد فلسفه و حکمت اسلامی و مشاور سازمان ملی جوانان در امور دختران، زنان وخانواده؛ در خاتمه سخنان خود با اشاره به دو صفت مهم دیگر از صفات حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) خاطر نشان کرد: « یک فرمول عملی برای فاطمی شدن همان افزایش حیا و عفت است. نقش زن را پذیرنده نقش خالق از سوی خداوند متعال بیان نمودند که متولی یک نسل بوده بنابراین بایستی عفیف و پاکدامن باشد. دو عرصه، حیا در پوشش و حیا در نگاه، دو نمونه بارز حیا در زن است و جایگاه این امر به قدری با اهمیت است که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مهمترین چیزی که از خداوند متعال برای زنان خواسته اند همین حیا و عفت است.»