بیانیه مدرسه علمیه الغدیر خواهران(تهران) - بی کفایتی آل سعود در حج خونین امسال

شناسه نوشته : 16116

1394/07/04

تعداد بازدید : 301

بیانیه مدرسه علمیه الغدیر خواهران(تهران) - بی کفایتی آل سعود در حج خونین امسال

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 

«انا لله و انا الیه رااجعون»

بار دیگر بی کفایتی رژیم سعودی منجر به حادثه ای ناگوار و جانسوز در مراسم حج ابراهیمی گردید. این فاجعه بزرگ شهادت جمعی از حجاج بیت الله الحرام، در حالی که برای انجام مناسک منا آماده بودند زخمی عمیق بر دل‌ها نشانده است.

آل سعود با بی کفایتی خود در میزبانی از میهمانان حرم امن الهی، ثابت کرد که به حق شایسته لقب «خادم الحرمین» نبوده و چه بسا شایسته است که او را «خائن الحرمین» دانست.

مدرسه علمیه الغدیر خواهران (تهران)، این فاجعه خونبار را به هموطنان عزیزمان در سرزمین وحی و به پیشگاه مقام معظم رهبری، خانواده های معظم جانباختگان و ملت بزرگ ایران تسلیت می گویم که : «وَمَن یَخْرُجْ مِن بَیْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ یُدْرِکْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلى اللّهِ». (نساء/ ۱۰۰)

همچنین خواستار اقدام جامع وقاطع نظام جمهوری اسلامی ایران و همچنین کشورهای اسلامی در رابطه با اتخاذ تدبیری اساسی برای این رژیم منحوس سعودی هستیم.

و لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

پایان