روز شنبه 3/11/94 نشست اختتامیه ترم دوم سال تحصیلی (95 – 94) با موضوع «بصیرت افزایی در انتخابات»؛ در مدرسه علمیه الغدیر تهران (خواهران) با حضور دکتر علی غلامی مدرس و عضو هیئت علمی دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (ع)؛ برگزار گردید.
آقای غلامی با بیان این که شرکت در انتخابات حق اساسی مردم است در ادامه افزود:« در جمهوری اسلامی ایران؛ رای مردم مصداق بارز جمهوریت این نظام است و مردم برای عمل به تکلیف اسلامی خود در انتخابات شرکت می کنند.»
وی با اشاره به تبلیغات گستره شبکه های خارجی در رابطه با مساله انتخابات در ایران گفت:« با نزدیک شدن به انتخابات؛ شبکه های مخالف جمهوری اسلامی ایران در رابطه با این مساله که انتخابات حق مردم است، چیزی نمی گویند اما از تمام حق مردم، این بخش را مورد تاکید قرار می دهند که جمهوری اسلامی باید تمامی کاندیداهای شرکت کننده را تایید صلاحیت کند.»
دکتر غلامی حضور حداکثری مردم در انتخابات را بسیار مهم دانست و ابراز داشت:« مردم هر جامعه ای خصوصا جوامع بر پایه دینی و مذهبی، دارای کشش و ظرفیت خاصی هستند که بیشتر از آن را بر نمی تابند. به عنوان مثال از طرف اصلاح طلبان در مجلس دوره ششم، زیاده روی هایی شد که منجر به رای آوردن و پیروزی اصولگرایان در دور بعدی مجلس گردید. این روند تا ده سال بعد از آن نیز ادامه داشت تا انتخابات ریاست جمهوری سال 92 که روند این جریان تغییر کرد.»
عضو هیئت علمی دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (ع)؛ شمار بالای عدم احراز صلاحیت شدگان را مبنی بر این دانست که امسال تعداد ثبت نام کنندگان برای این انتخابات نیز بسیار بیشتر از سال های گذشته بوده و در نتیجه از سوی دیگر، آمار بالای احراز صلاحیت بسیاری از افراد را نیز شاهد بوده ایم.
وی با تاکید بر این که شان خبرگان در این است که باید از بازی های تبلیغاتی و موضعگیری های جناحی به دور باشد؛ در ادامه افزود:« دموکراسی در غرب بر پایه احزاب شکل می گیرد اما ما در ایران جمهوریتی داریم که بر اساس قانون اسلام هدایت می شود و این بسیار هدفمندتر و منسجم تر از مفهوم دموکراسی در سیاست غربی است؛ به عبارت دیگر، حق محوری باید در جناح ها رعایت شود.»
دکتر غلامی با تشریح شرایط فعلی و اختلافات داخلی احزاب اصلاح طلب و اصولگرا؛تاکید کرد که نباید فریب شگردهای تبلیغاتی را خورد.
وی افراط گرایی برخی از اصلاح طلبان را عامل بوجود آمدن گروه اعتدالیون در این حزب دانست و ابراز داشت که این گروه در حقیقت هنوز مبانی اساسی و هدفمند خود را به درستی پیدا نکرده و لذا با بسیاری از دیگر گروه های داخلی این حزب دارای اختلافات شدید است.
همچنین، تکثر اصولگراهاٰ ابقای طولانی مدت در پست های سیاسی و سازمانی،محافظه کاری بیشاز حد و حضور برخی از افراد بی منطق و بدون ضابطه را، از معضلات این حزب دانست.
دکتر علی غلامی مدرس و عضو هیئت علمی دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (ع)؛ در خاتمه بحث خود به پرسش های طلاب حاظر در این نشست، پاسخ داد.