مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه (س) در مدرسه علمیه الغدیر برگزار شد.

شناسه نوشته : 17789

1394/12/24

تعداد بازدید : 241

مراسم عزاداری سرور زنان عالم حضرت فاطمه (س)، در روز شنبه 94/12/22 با حضور پر شور طلاب مدرسه علمیه الغدیر تهران در سالن اجتماعات این مدرسه علمیه برگزار گردید.

در این مراسم پس از نوحی خوانی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت؛ خانم رسایی مبلغ و مدرس حوزه علمیه نرجس (مشهد) به بیان سخنانی پیرامون سبک زندگی فاطمی پرداخت.

 

وی با اشاره این مطلب که روایات در زمینه تاریخ رحلت بانوی بزرگ اسلام بسیار زیاد است در ادامه افزود: «با وجود کثرت روایات اما بر طبق آن روایاتی که از سند معتبر برخوردار هستند؛ می بینیم که روضه ها از دهم جمادی الاول آغاز می شود.»

 

خانم رسایی با بیان حدیثی از رسول اکرم (ص)، گفت:« از شهادت تا ولادت حضرت زهرا (س) یک اربعین است و ان شاالله که بتوانیم یک اربعین با حضرت باشیم. وقتی یک اربعین انسانی با یک الگو و اسوه خاص زندگی کند، منهاج فاطمه برای او ملکه خواهد.»

 

وی ابراز داشت:« در این ایام چهل روز باید به دنبال مبانی و معارف زندگی فاطمی بود. اخلاق و روش زندگی و مهمتر از آن اصل آرامش در خانواده را باید از شیوه زندگی حضرت زهرا (س) بگیریم.»

 

وی آرامش را از جمله بشارت های خداوند دانست که وعده تحقق آن را در همین دنیا به انسان داده اند. خانم رسایی بهترین منبع و سرچشمه را برای دریافت دروش عملی کردن آرامش در زندگی امروز بشر؛ الگو گیری از زندگی پیامبر(ص) و اهل بیت ایشان دانست.

 

وی گفت:« آن چیزی که در تمام دوران ها ثابت است و دستخوش تغییر نخواهد شد مساله ارزش ها است. شاید امکاناتی که در زمان حضرت زهرا (س)  بوده اکنون با پیشرفت علم جایگزین های بهتری پیدا کرده اما اصول دین و ارزش هایی که ایشان معیار عمل در زندگی خود قرار میدادند ثابت و پابرجا است.»

 

خانم رسایی با تاکید بر ضرورت الگوگیری از این ارزش ها در ادامه افزود:« اگر جامعه اسلامی بتواند زنان را با الگوی اسلامی تربیت کند؛ قطعا آن ها جایگاه و هدف والای خود را در جهان  پیدا خواهند کرد. که اگر این چنین شد؛ کانون خانوادگی و به پشتوانه آن، جامعه و نهایتا جهانی سرشار از امنیت و آرامش خواهیم داشت.»

 

وی با اشاره به این نکته تاسف بار که امروزه زنان هویت خود را از دست داده اند در ادامه گفت:« هجمه فرهنگی در دنیای امروز برای زنان این گونه تعریف کرده است که وظایف همسرداری و به طور کلی خانه و خانواده؛ بی اهمیت است و این منجر به از هم گسیختگی کانون خانوادگی می شود.»

 

خانم رسایی مبلغ و مدرس حوزه علمیه نرجس (مشهد) در خاتمه سخنان خود بر اهمیت این ایام برای تبلیغ و عرضه معارف اهل بیت (ع تاکید کرده و گفت:« آن کسی که در اصل هدایت می کند خداوند است و ما تنها نقش واسطه را داریم، اما باید این را بدانیم که اگر یک نفر را هم هدایت کردیم؛ - بر طبق روایات -  سعادت دنیا و آخرت را خواهیم داشت . چه پاداشی میتواند از این بالاتر و برتر باشد. لذا وظیفه ما به عنوان یک طلبه ایجاب میکند تا این فرصت ها را برای تبلیغ دریابیم.»