سلوک انقلابی طلبه - جلسه اول
یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۵روز یکشنبه 95/11/10 اولین جلسه از کارگاه « تاملاتی در سلوک انقلابی طلبه » با حضور خانم دکتر اقدم استاد حوزه و دانشگاه در مدرسه علمیه الغدیر تهران (خواهران) برگزار گردید.
خانم اقدم با تاکید بر اهمیت و ضرورت مطالعه تاریخ گذشتگان گفت: «خداوند در قرآن با بیان این داستان ها پرده از یک حقیقت بسیار مهم برمی دارد و این حقیقت، همان «سنت» است که ما به آن می گوییم، «قوانین».
تبیین برخی از این قوانین ضروری است زیرا خداوند فرموده، این قوانین شرایطی دارد که اگر این شرایط در هر زمانی محقق شود، این سنت ها و بااصطلاح قوانین رخ خواهند داد.»
وی افزود: «خداوند می فرماید هر امتی؛ اسم اش امت عاد باشد یا ثمود یا هر چه؛ وقتی شرایط هدایت را با امام برای او فرستادیم و آن امت به حرف امام اش گوش نداد و راه هدایت را نگرفت، شکست خواهد خورد و به سرنوشت آنان دچار خواهد شد.»
خانم اقدم با اشاره به این که تصمیم گیری های مردم، جریان تاریخی را شکل خواهد داد؛ پرونده تاریخی هر امتی را مهم دانسته و در ادامه گفت: «امام خمینی به عنوان مصداق یک انسان کامل، توانست یک حکومت 2500 ساله را از اوج پایین بیاورد و امروز می بنینم که نایب امام زمان (عج) ، آمریکا را با تمام ادعای قدرتش، پشت درب های بی اعتمادی نگه داشته است. این ها آیات الهی اند. اصل انقلاب ما از نشانه های خداوند است.»
وی با تقریر بیانات رهبری در زمینه شکل گیری تمدن اسلامی گفت: «نهضت اسلامی پنج مرحله دارد؛ انقلاب اسلامی که در بیست و دوم بهمن ماه پیروز شد، نظام اسلامی که در فروردین ماه بعد از پیروزی انقلاب به تحقق رسید، دولت اسلامی که باید تحقق پیدا کند و ما در این زمینه اگر به موفقیت نرسیم مرحله چهارم که جامعه اسلامی است، محقق نخواهد شد و بعد از رسیدن به جامعه اسلامی؛ ما نهضت و تمدن اسلامی را درک خواهیم کرد.
در این راستا اگر این انقلاب به ظهور کبری نرسد؛ تک تک ما مقصر خواهیم بود؛ چه آگاهانه و چه ناآگاهانه. بنابراین شرط لازم پیروزی در این مسیر داشتن آگاهی و بصیرت است.»
خانم اقدم با اشاره به آیات سوره ابراهیم در ادامه افزود: «خداوند به وسیله حکمت و عدالتش هیچ امتی را بدون هادی و راهنمای الهی قرار نمی دهد. یک زمانی هدایت با پیامبر است، گاهی با امام ادامه پیدا می کند و زمانی باید گشت و بین مردم آن را پیدا کرد، که این بصیرت و آگاهی می طلبد.»
وی کتاب های شهید مطهری را بهترین راهگشا دانست و ابراز داشت: «متاسفانه نسل های جدید اهل مطالعه نیستند. کتابهایی چون: ظهور و سقوط پهلوی، پشت پرده های تخت طاووس، من وخاندان پهلوی، خدمتگذار تخت طاووس و خاطرات دو سفیر؛ از جمله کتابهایی است که برای مطالعه ضروری به نظر می رسد. باید تاریخ ایران، انقلاب و اسلام را بخوانیم و باید بدانیم که ما در این انقلاب مسئولیت داریم.»
وی در ادامه خاطر نشان کرد: «بر طبق آیات قرآن خداوند فرموده (اُذکروا) یعنی شما باید یادآوری کنید تا شکرگذار باشید. اگر کردید شما زیاد می شوید. این که زیاد می شوید یعنی آن دشمنان با توجه به تمام قدرتی که دارند الان از ملت ایران می ترسند.
خانم اقدم استاد حوزه و دانشگاه در خاتمه سخنان خود گفت:« باید بدانیم انقلابی که کردیم از کجا به کجا رسیدیم و اکنون زمان انجام مسئولیت بزرگ هدایت انقلاب به سمت تمدن بزرگ اسلامی است. صبر انقلابی و شکر، لازمه حفظ این نظام و انقلاب است.»
در جلسه بعدی این کارگاه به بیان مسائلی پیرامون ضرورت بیان «سلوک انقلابی طلبه» پرداخته خواهد شد.
لازم به ذکر است که ادامه این جلسات را می توانید از این به بعد؛ در سایت الغدیر و در بخش (جریان شناسی سیاسی) مطالعه نمایید