شعر میثم مطیعی باشعارهای روزقدس یک تفاوت بزرگ داشت وآن اینکه تمیز بود
آتش به اختیار یعنی کار"تمیز"
هرچند مدعیان پوچ اندیش همیشه طلبکارند
"بنویسیم نقد برجام، میخوانند توهین به رییس جمهور"، یعنی تقصیر ماست که رییس جمهور سرنوشتش را به برجام گره زده؟
بعضیها از خدا میخواهند فحششان بدهند!
«یکی از چیزهایی که به پا گرفتن فکر غلط کمک میکند، برخورد غیرفکری با آن است. بعضیها خوششان میآید که یک حرف بیربط مهملی بزنند، بعد بهجای اینکه یک نفر بلند شود، در مقابلشان بایستد و بگوید این حرف شما به این دلایل، باطل است، یک نفر بلند شود و فحششان بدهد! از خدا میخواهند! چون تکلّف استدلال، از روی دوششان برداشته میشود و راحت میشوند؛ در موضع مظلومیت و حق بهجانبی میگویند بله، نمیگذارند ما حرف بزنیم»!
مقام معظم رهبری 1377/12/15
میگویند؛ ساواکی ها یک جوان دانشجو را دستگیر کرده و شکنجه می دادند؛ شعبون بی مخ از راه رسید و پرسید: مگه این جوون چیکار کرده که اینطور شکنجه ش میدین؟
رئیس ساواک گفت: از خودش بپرس!
جوان گفت: آقا شعبون! من کاری نکردم؛ فقط علیه دزدها و آدم کش ها و وطن فروش ها و مال مردم خورها و نوکران بیگانه شعار داده بودم!
شعبون بی مخ به ساواکی ها گفت: بزنیدش! فلان فلان شده اعلیحضرت خودمون رو میگه..!
ماجرای مداحی عیدفطر شده مثل حکایت بالا؛
دکتر مطیعی بنده خدا از برجام و 2030 انتقاد کرد و از خوی اشرافی و کاخ نشینی و حمایت از فساد اطرفیان و زمین خواری و امریکا و اسراییل و یهود گفت؛ ولی بعد، عده ای پوچ اندیش همه با هم گفتند:
"حمله کنید.... رییس جمهور خودمان را می گوید…!
به قولی میگویند: شعرو بنداز وسط،صاحابش خودش برش میداره...
حکایت شعر مطیعی و ری اکشن برخی دوستان است..!
اول آن که؛ مگر صف اول فقط یک نفر نشسته بود؟
از طرفی میثم مطیعی در شعرش داشت به آمریکا حمله میکرد، اما اینکه چرا به بعضی ها آنقدر بر خورده..؟! جای سوال است..!
نکته قابل توجه دیگر آن که؛ بیت مربوط به برجام که شاید تندترین بیت بود ترجمه ساده متن نامۀ دکتر ظریف به موگرینی در اعتراض به تحریم جدید سنا بود. اما وقتی از زبان خودشان بیان میشود کسی اعتراضی نمیکند و به کسی برنمیخورد اما وقتی یک شاعر انقلابی و مداح اهل بیت آن را می گوید؛ میشود مزدور و مخالف و بیسواد و دلواپس و... بماند!
شاید مساله ای که باید به آن توجه کرد اینجاست که؛
لیدرهای اجتماعی جریان حامی دولت میدانند که دولت دوازدهم با چهارسالی روبهرو است که مشکلات بسیاری به واسطه اعمال چهارسال گذشته بروز خواهد کرد لذا میدانند باید فضای اجتماعی را به گونهای شکل دهند که کسی جرات نکند به این دولت چیزی بگوید ولی این کار آب در هاون کوفتن است.
همه میدانند که دولت دوازدهم همانند دولت یازدهم ایده و برنامهای برای اداره کشور ندارد. تنها ایدهای که داشت که همان مذاکره و امتیازدادن بود دیگر کارایی ندارد. نظام دیگر با روی انعطاف با او رفتار نمیکند. با این فضاسازیها هم کاری پیش نمیرود. دولتی که هنوز دو ماه نگذشته دو برنامه مفصل برای اشتغالزایی ابلاغ کرده آن هم توسط مرکز فرماندهی اقتصادش مشخص است که خودش هم نمیداند چه میخواهد بکند. با بخشنامه هم گرهای باز نمیشود.
نخبگان اجتماعی حامی دولت بدانند مشکل زمانی حل خواهد شد که مسئولان وجود مشکل را بپذیرند. با این رفتارها و فرافکنیها و داد و بیدادها وضعیت زندگی مردم تغییری نمیکند.
مقام معظم رهبری فرمودند:
امیدواریم انشاءالله هرچه زودتر دولت جدید تشکیل بشود و کارهای لازمِ برای کشور را هرچه زودتر شروع کنند. کارهای بزرگی در پیش است که بایستی انجام بگیرد [توسّط] مسئولین کشور به کمک مردم؛ کار برای تولید داخلی، کار برای اشتغال جوانان که جزو مسائل مهمّ ما است و ما امسال را سال تولید ملّی و سال اشتغال اعلام کردیم؛ باید این کارها با جدّیّت انشاءالله دنبال بشود.