روایت کربلای جبهه ها نباید فراموش شود.

شناسه نوشته : 27353

1398/10/17

تعداد بازدید : 288

روایت کربلای جبهه ها نباید فراموش شود.
سردار گودرزی: «خاطرات جنگ باید در واحدهای درسی مدارس گنجانده شود نه اینکه اسامی شهدا را نیز از خیابانهای شهر پاک کنیم.»

گزارش معاونت فرهنگی؛ مدرسه علمیه الغدیر خواهران (تهران) در روز چهارشنبه 98/7/3 در راستای گرامی داشت یاد و خاطره رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی نشستی با حضور سردار گودرزی راوی خاطرات جنگ برگزار نمود.

وی با اشاره به سابقه سیطره استعمارگری آمریکا در طول تاریخ و سرنوشت کشورهای تحت سلطه آن در ادامه افزود: «یک زمانی آمریکا فکر کرد که تمام دنیا را گرفته است و تمام جهان را تحت سیطره اقتصادی، سیاسی و فرهنگی خود دارد. این زمانی بود که افکار فروید و نظریه رفاه طلبی او به نحو چشمگیری گسترش یافته بود.»

سردار گودرزی شکست آمریکا در عرصه جنگ نظامی با ایران را عاملی برای شروع جنگ اقتصادی آنها دانسته و و عنوان داشت که هر روز برای را می توانیم برای این انقلاب، روز جنگ بدانیم.

وی گفت: «آمریکا در ان زمان دنیا را برای خودش اینگونه تعریف کرده بود و زمانی که دید امام خمینی در این دنیا با تفکری منشاء گرفته از مبانی نهضت امام زمان (عج) قیام کرده است، احساس خطر نموده و در نتیجه جنگ را بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل کردند.»

این راوی خاطرات جنگ با تاکید بر ضرورت حفظ نام و یاد شهداء و خاطرات جنگ تحمیلی خاطر نشان کرد: «این خاطرات را باید به عنوان واحد های درسی در مدارس تدریس کنند به نحوی که هر شهری خاطرات بچه های خودش را مکتوب کند تا اهداف و آرمان های مقدس جنگ و شهدا فراموش و یا تحریف نشود، نه اینکه اسامی شهدا را نیز از خیابانهای شهر پاک کنیم! »

وی با بیان چند خاطره کوتاه از جنگ در ادامه افزود: «در آن زمان تمامی کشورها همه امکاناتی را که در اختیار داشتند به عراق داده بودند. کتاب «روایت همت» را حتما بخوانید. در زمانی که ما حتی به تعداد کافی قمقمه آب نداشتیم آلمان ها هزار ماشین تانک بر به عراق دادند و آنها را از هر جهت مجهز کردند. در کتاب «ویرانه های دروازه شرقی» نیز از زبان خود فرماندهانی که جنگ را علیه ایران هدایت می کردند گفته شده که در زمانی که آمریکا از شکست در برابر ایران احساس خطر کرد هر آنچه از تجهیزات و تکنولوژی مخفی داشت در اختیار عراق گذاشت تا بر علیه ایران استفاده کند.»

وی گفت: «انقلاب ما و جنگ تحمیلی شباهت زیادی به قیام امام حسین (ع) و ماجرای کربلا دارد. اباعبدالله زمانی برای احیاء دین حرکت می کند که می بیند اسلام دارد با رفاه طلبی از بین می رود. امام خمینی (ره) نیز با همین مبانی اندیشهخ حسینی انقلاب کرد و بعد که ماجرای کربلای جبهه ها پیش آمد.»

سردار گودرزی راوی خاطرات جنگ در خاتمه ابراز امیدواری کرد که ان شاءالله قلب ها و درک همه انسان های حق طلب و حقیقت جو غرق در بصیرت عاشورایی شود تا مبادا کربلایی دیگر رقم بخود که البته یاران اباعبدالله همیشه در صحنه آماده اند.