بنابر گزارش معاونت فرهنگی حوزه علمیه الغدیر خواهران (تهران)؛ خانم دکتر قوی مدیر گروه مطالعات سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه ها در نشست شنبه 10 اسفند ماه سال جاری در مدرسه علمیه الغدیر خواهران (تهران) با عنوان «بررسی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» با تاکید بر ضرورت پیشینه شناسی در فهم صحیح از شاخصه های بیانات رهبری در این بیانیه، گفت: «برای فهم این بیانیه باید منظومه فکر رهبری را بشناسیم. یعنی فهمیدن مبانی فکری، منابعی که این اندیشه مبتنی بر آن است و نظام مبتنی بر آن اندیشه که همان جمهوری اسلامی ایران است.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم گام دوم را خوب برداریم باید گام اول انقلاب را خوب بشناسیم. منظومه فکری رهبری یک جمله دارد که آقا بارها فرمودند که تاسف می خورند از اینکه خیلی از افراد، تاریخ 150 ساله ایران را نخوانده اند. ما باید این تاریخ را بفهمیم و بعد به این سوال برسیم که آیا انقلاب به اهدافی که میخواست رسیده است یا نه؟
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به دو جریان فکری روشنفکر نما یا روشنفکر اسلامی و جریان روشنفکر دینی؛ سابقه این دو جریان را از زمان شکل گیری مشروطه در ایران دانست و افزود: «روزنه های جریان روشنفکری از زمان ناصرالدین شاه و بعد از آن در ایران شکل می گیرد و اندیشه نفوذ غرب در ایران را زمینه سازی می کند. لژهای فراماسونری نیز از همین زمان در کشور ما شکل می گیرد. لژهای فراماسونری، در دنیا بزرگترین سازمان جاسوسی یهود است که در همه کشورها شعبه دارد.
وی اظهار کرد: «علت انحراف مشروطه در ایران که با هدف عدالتخواهی به راه افتاده بود همین جریان روشنفکر نماهایی مانند میرزا ملکم خوان و شاگردانش بودند. تفکری که او بنیان گذارش بود همان چیزی است که ما امروز به نام سکولاریسم می شناسیم. هدف این گروه سکولاریزه کردن ایران است! میخواهند تا سبک زندگی مردم در ایران را با دین زدایی تغییر بدهند. فروغی که از شاگردان میرزا ملکم خوان است جمله ای دارد که معتقد است ما باید از نوک سر تا پا غربی شویم. امروز که میخواهند تفکر ما را هم غرب زده کنند!«
خانم قوی با اشاره به کتابی که توسط جمعی از نویسندگان از جمله سروش و کدیور به رشته تحریر در آمده، این افراد را جزء جریان روشنفکر دینی دانست که در منطق این گروه امام حسین علیه السلام نیز به طور کامل با اهداف سکولاریسم منطبق است!
وی افزود: «در زمان شاه، این گروه دیدند که نمی شود دین را به طور کامل از بین برد بنابراین تصمیم گرفتند تا آن را در قالب یک نهاد و بخش کوچک محدود کنند. کاری که غرب بعد از رنسانس توسط افکار کانت آن را عملی کرد. در این نظریه سعی می کنند تا مبانی نظری را از دین گرفته و آن را منحصر در اخلاق عملی کنند. به عبارت دیگر دین در حوزه فردی به عنوان اخلاق عملی باشد.
وی با تاکید بر این که انقلاب اسلامی اندیشه ای بود که در مقابل تفکر سکولاریزه کردن دین توسط طیف روشنفکران دینی ایستاد در ادامه گفت: «نظریات جریان روشنفکر نما و روشنفکر دینی در طول این 40 سال اندیشه امام خمینی (ره) و اهداف و آرمان های اسلام ناب محمدی را دچار تحریف و تخریب کرده است. می گویند که هدف از این اندیشه جامعه مدنی است! درحالیکه در جامعه مدنی آنها آمریکا دشمن ایران نیست! ولی فقیه ید مبسوط ندارد و ولایت مطلقه با آمریکا است! ما جامعه اسلامی داریم نه جامعه مدنی!«
وی افزود: «در جریان اصلاحات این اندیشه روشنفکر نمای دین با عنوان مردم سالاری وارد میدان می شود. دین برای این گروه ابزار سلطه است.»
خانم قوی در خاتمه سخنان خود با بیان برخی از سرفصل های بیانیه رهبری بر ضرورت اجرایی کردن آن توسط جوانان که مخاطب خاص سخنان رهبری (مدظله العالی) هستند و به خصوص جوانان طلبه، خاطر نشان کرد: «ما باید بصیرت بخش باشیم. جامعه منتظر است تا حوزه های علمیه بصیرت بخشی کند. اگر طلاب بینش پیدا کنند و بصیرت افزایی کنند، جامعه را متحول خواهند کرد.«